Om Athena

Her finder du historien om Athena Smykker og historien bag vores unikke designs.

Grundlagt i 1991

Ideen om Athena smykker blev grundlagt i 1991 da Niki begyndte at sælge og exportere smykker til førende guldsmede i Danmark mens hun var bosat og arbejdede i Grækenland.

Familiefirmaet har gennem mere end 2 årtier skabt et veletableret renommé som et trendsættende brand med fokus på høj kvalitet og nyskabende design – ikke kun i Danmark men også i Scandinavien og mange andre dele af Europa. Da Niki Komselis efter mange år som designer og producent i udlandet vendte hjem for at virkeliggøre sin drøm og udleve sin passion for smykkernes og ædelstenenes magiske univers bliver Athena Smykker i Aalborg en realitet. Niki købte sammen med sin mor Birte Komselis det lille lokale i forbindelse med familiens Restaurant.

Vision

Athena Smykkers vision er at skabe smykker til kvinder der ønsker at være unikke, og udtrykke deres egen personlige stil, fortælle deres egen historie.

Det er en klar vision at skabe smykker der begejstrer, skaber glæde og kan bæres af alle kvinder der ønsker et enestående, funktionelt og tidløst design i udsøgt kvalitet.